iconMenu
NL
FR
logo Vlaams Brabant logo ibz logo Provincie Antwerpen
fb icon Twitter icon Instagram icon
background-overlay

Presentatie inbraakpreventie bij ramen- en deurenspecialist VREBOS

09 januari 2019, Overijse

Het project certificaat inbraak veilig raakt stillaan bekend bij ramen- en deurenspecialisten. De firma vrebos heeft ons op 8 januari uitgnodigd om een uiteenzetting te geven over inbraakpreventie en het Certificaat Inbraak Veilig.  De presentatie duurde een 2-tal uur (pauze inbegrepen) en is zeer positief onthaald door het aanwezige management, de adviseurs, de techniekers en administratie van Vrebos. We zijn blij te horen dat de markt van ramen en deuren een uitgebreid gamma van RC2 gecertificeerd materiaal kent. Het is nu aan de firma's om de burger te adviseren voor deze RC2 producten te kiezen. We merken nog te vaak dat burgers niet op de hoogte zijn dat standaard ramen niet inbraakwerend zijn.   

De firma Vrebos wil zich alleszins meer engageren om dit goed te communiceren naar burger toe vooraleer ze een keuze maken. We kunnen dit alleen maar aanmoedigen.

Ben je als installateur van ramen, deuren of garagepoorten ook geinteresseerd in het Certificaat Inbraak Veilig. Aarzel niet, we komen graag bij jullie langs om het project toe te lichten!